Over mij

concept, styling, design, educatie & advies

Puur, gedreven, praktisch, commercieel , een allrounder met oog voor detail en een grote passie voor vorm, materiaal, kleur, design en mensen: dat is Marjan Deenen. Bij deenenDINGEN kunt u terecht voor concept, styling, design, educatie & advies op het gebied van mode, interieur & design. deenenDINGEN is in 2004 opgericht door Marjan Deenen. Benieuwd hoe deenenDINGEN ook uw organisatie vooruit kan helpen? Neem dan contact op!

Mode

concept,design, styling en advies voor de modebranche

Na aan de ARTEZ te Arnhem de opleiding Modevormgeving en de master Fashion Design and Strategy met succes te hebben afgerond, heb ik sinds 1997 als styliste/ designer veel werkervaring opgedaan. De modebranche ken ik van begin- tot eindproduct. deenenDINGEN is allround inzetbaar in de modewereld. Mijn sp├ęcialismes zijn concept, styling en design voor kids en casual/sportswear. Bekende merken waarvoor ik heb mogen werken heb zijn onder andere:

Wonen

styling en advies voor Interieur

Steeds vaker werd mijn hulp ingeroepen voor interieur advies. Wat voor mij logisch leek, bleek voor een ander inspirerend, de oplossing of net dat juiste zetje. Het was dan ook een natuurlijk proces om in 2008 de styling- en adviestak wonen/interieur toe te voegen. Opdrachtgevers zijn onder andere: particulieren, makelaars, museum Heerenveen, Karwei, fysiotherapie praktijk, atelier in de school , Histor e.a.

Educatie

coach & docent in het onderwijs

Mijn passie voor mensen en kinderen in het speciaal is groot. Ik geniet er dan ook erg van om mijn kennis en passie over te dragen op anderen. Onderzoekend leren op creatieve wijze. Ik coach, inspireer en geef lessen/ trainingen/ workshops in creatieve zaken, kunst en design. Kennis en inspiratie heb ik inmiddels ruimschoots mogen delen in het primair onderwijs, MBO, HBO, de culturele sector en het bedrijfsleven.